2Staff


 

CDVI vermindert van 31 producten het energieverbruik

CDVI, de bekende producent van toegangsoplossingen, blijft zich inzetten voor een duurzamere planeet. Na de V3SR en V5SR eerder dit jaar, worden nu nog 31 elektromagneten en profielen aangepast om minder energie te verbruiken. Bovendien worden deze producten vanaf nu gemaakt van milieuvriendelijk aluminium. En dat zonder in te boeten aan kwaliteit.

CDVI heeft de samenstelling van een brede selectie modellen een stuk energiezuiniger gemaakt, waaronder magneten met een houdkracht van 300 of 500kg. Dankzij deze aanpassingen kunnen gebruikers nu tot 40 procent meer energie besparen per jaar. Een wijziging met grote impact op de portemonnee én het milieu.

Duurzame producten uit duurzaam materiaal
Het vergrendelingsgamma van CDVI is niet alleen energiezuiniger geworden, ook de gebruikte materialen zijn aangepast. De producten worden nu vervaardigd uit aluminium dat geproduceerd is met hernieuwbare energie. Dat milieuvriendelijke productieproces verlaagt de ecologische voetafdruk aanzienlijk: per kilogram aluminium wordt nu slechts 4kg CO₂ uitgestoten. Ter vergelijking: het gemiddelde wereldwijd ligt op 17kg.
Deze keuze onderstreept opnieuw de vastberadenheid van CDVI om bij te dragen aan een duurzamere planeet. Volgens Paul Ramsay, marketing director bij CDVI, betekent de keuze voor andere materialen niet dat er wordt ingeboet op kwaliteit: “Bij CDVI is het streven naar duurzaamheid de drijvende kracht achter innovatie binnen ons hele productassortiment. Maar die energiebesparingen gaan niet ten koste van kwaliteit. Integendeel: de uitbreiding van ons gamma met producten die minder energie verbruiken, laat zien hoe we onze producten actief aanpassen aan onze visie voor een duurzamere toekomst.”
De CDVI Group blijft duurzaamheid vooropstellen door de productieprocessen voortdurend te verbeteren. Zo worden producten lichter gemaakt om brandstofverbruik bij transport te verlagen. Verder worden interne componenten ontworpen met het oog op energiebesparing. Ten slotte stapt de CDVI groep zo veel als mogelijk over op zonne-energie, door zonnepanelen te installeren in alle vestigingen.

De producten die voortaan minder energie verbruiken zijn:

Het bericht CDVI vermindert van 31 producten het energieverbruik verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

Bron

Onze klanten
Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl